2011. január 9., vasárnap

Tök lepény és félkarú cica

Ez a recept egy libanoni szakácskönyből származik. Nagyon finom hozzá a kapros-fokhagymás joghurt mártás. (A cica ragaszkodott hozzá, hogy rajta legyen a képen)

Hozzávalók:
  • 5 kis tök  reszelve
  • 1 hagyma
  • 75g liszt
  • 3 tojás
  • 2 evőkanál petrezselyem zöld
  • só, bors izlés szerint
A hozzávalókat összekeverem és forró olajba kis palacsintákat adagolok a masszából egy kanál segítségével. Addig sütöm, míg mindkét oldaluk szép barna nem lesz. Papir törlőkendővel leitatom a felesleges olajat.

Melléje két cikk fokhagymával és egy nagy csipet kaporral ízesitett joghurtot kínálok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése